ÜDÜLÉSEK, TÁRSASUTAK
2021Európa apartmanok

Európa apartmanház

Lido di Jesolo központi részén, a Piazza Brescia és a nagy sétáló utca (Via Bafile) sarkán, a strandtól kb. 130 méterre található többszintes épület. Sorompóval ellátott parkoló, külön is lezárható parkolóhelyek (apartmanonként 1 db!) személygépkocsik részére.
Az épületben 2 db lift van. 3 féle típusú apartmanokkal rendelkezik.

Az épületben lakik a LIDO telepített személyzete is.

Az Europa apartmanház vendégei telepített személyzetünktől ingyenes LIDO-klubkártyát kapnak, mellyel egy közeli pizzériában (az étlap magyar nyelven is olvasható) 10% kedvezménnyel fogyaszthatnak ételt és italt!

Összecsukható pótágy (apartmanonként max. 1 db) VI. hó 12. és IX. hó 04. között 22.000 Ft (60€)/hét. más időpontban 15.000 Ft (40€)/hét.

Párnák, szimpla ágyhoz szimpla, dupla ágyhoz dupla plédek vannak. Ágynemű huzatot, törölközőt hozni kell!
Wifi: az apartmanház strandszakaszán ingyenesen igénybe vehető!
A tengerparton saját strandszakasz, apartmanonként 1 napernyővel és 2 db napozó ággyal.

Kötelező költségek:

  • Strandhasználat: (1 napernyő és 2 napozóágy) V. 15. - IX. 25. között 70 €/hét
  • Rezsidíj: (áram, gáz, vízhasználat) "B" típusnál: 50 €/hét, "C-1"és "C-2" típusnál: 60 €/hét
  • Kaució: 45.000 Ft/apartman vagy 120€/apartman

Elő- és utószezonban (június 06-ig és szeptember 26.-tól) min. 40 fős csoportok részére (teljesen feltöltött apartmanok esetében) különleges ár: nettó 4.000.- Ft/fő/éj, min. 3 éjszaka!

áraink és időpontjaink megtekintése


kilátás


strandszakasz


EUROPA „B” (DEI DOGI) apartmanház

5 fő részére berendezett apartmanok, melyek erkélyei frontálisan a parkolóra, oldalról a tenger felé néznek.

Étkező-nappali konyhasarokkal 5 fő főzésére és étkezésére alkalmas felszereléssel, nagyméretű, fagyasztós hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel, kávéfőzővel stb.

A nappaliban 2 fő részére alkalmas, külön is elhelyezhető díványágy, a hálószobában egy dupla és egy szimpla ágy.

Beépített klíma (nem feláras!), 48 cm képátlójú HD LCD tévé, HDMI vagy USB csatlakozóval saját tartalom megtekintésére is alkalmas, monitorként is használható, széf.

Fürdőszoba zuhanyozó kabinnal.

áraink és időpontjaink megtekintése

a képek kinagyításához kattintson a képreEUROPA „C” (DEI DOGI) apartmanház

A tengerparttól kb. 100 méterre, a sétálóutca és a Piazza Brescia sarkán található épület. Az apartmanok jelentős része 1996 óta a LIDO kezelésében van, itt található a LIDO telepített személyzete is. Sorompóval zárt udvarán számozott, lezárható parkolóhelyek (apartmanonként 1 gépkocsi részére), 2 felújított lift, 2002-2003-ban felújított bútorzat.
"C-1" típusú (7 fős)
7 fő részére berendezett apartmanok melyek nem erkélyesek és frontálisan a szépen parkosított térre, oldalról a tenger felé néznek. Étkező-nappali konyhasarokkal 7 fő főzésére és étkezésére alkalmas felszereléssel, nagyméretű, fagyasztós hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel, kávéfőzővel stb. A nappaliban 2 fő részére alkalmas, külön is elhelyezhető díványágy, a nagyobbik hálószobában egy dupla és egy szimpla ágy, a kisebbik hálószobában egy dupla ágy. Beépített klíma (nem feláras!), 48 cm képátlójú HD LCD tévé, HDMI vagy USB csatlakozóval saját tartalom megtekintésére is alkalmas, monitorként is használható, széf. Fürdőszoba fürdőkáddal.

"C-2" típusú (7 fős)
7 fő részére berendezett apartmanok melyek egy erkélye van ami a tengerre néz, ablakai frontálisan a szépen parkosított térre, oldalról a tenger felé néznek. Étkező-nappali, külön álló konyha 7 fő főzésére és étkezésére alkalmas felszereléssel, nagyméretű, fagyasztós hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel, kávéfőzővel stb. A nappaliban 2 fő részére alkalmas, külön is elhelyezhető díványágy, a nagyobbik hálószobában egy dupla és egy szimpla ágy, a kisebbik hálószobában egy dupla ágy. Beépített klíma (nem feláras!),48 cm képátlójú HD LCD tévé, HDMI vagy USB csatlakozóval saját tartalom megtekintésére is alkalmas, monitorként is használható, széf. Fürdőszoba fürdőkáddal.

        

Kötelező helyszíni költségek:
• Strandhasználat: (1 napernyő és 2 napozóágy) V. 16. - IX. 26. között 70 €/ap./hét
• Rezsidíj: (áram, gáz, vízhasználat) "C" típusnál: 60 €/ap./hét
• Kaució: 120€ vagy 40.000Ft

Elő- és utószezonban (június 4.-ig és szeptember 17.-től) min. 40 fős csoportok részére (teljesen feltöltött apartmanok esetében) különleges ár: nettó 3.000.- Ft/fő/éj, min. 3 éjszaka!

áraink és időpontjaink megtekintése

a képek kinagyításához kattintson a képre

     
 
  Impresszum
 

 

 

 

 

 Idegenforgalmi adó
Lido di Jesolón.

Csak május 1.-szeptember 30. között, csak egyéni vendégeknek (csoportnak számít min. 20 fő min. 3 éjszakára), csak az első 10 éjszakára, csak 10 év felettieknek!

Apartmanban:
1,0 euro/fő/éj

1 csillagos hotelben:
1,0 euro/fő/éj

2 csillagos hotelben:
1,0 euro/fő/éj

3 csillagos hotelben:
1,5 euro/fő/éj

4 csillagos hotelben:
2,0 euro/fő/éj

 

IDE kattintva
FACEBOOK oldalunkról
értesülhet a legfrissebb
híreinkről, akcióinkról!