ÜDÜLÉSEK, TÁRSASUTAK
2020Autóbuszos utazások

Hétvége Velencében

Időpontok:
2020. Március 20. - 22.
2020. Május 1. - 3.
2020. Október 30. - November 01.

Utazás:
kényelmes autóbusszal (légkondicionálás, audio-video rendszer, italok, kávéautomata)

Útvonal:
Kecskemét-Budapest-Székesfehérvár-M7-Szlovénia-Olaszország

Szállás:
Lido di Jesolón középkategóriás szálloda 2-3 ágyas, fürdőszobás szobáiban

Ellátás:

2 félpanzió (reggeli és vacsora ahol a fogyasztott ital külön fizetendő)

Május 1 - 3. csak reggeli!

Program:
1. nap: Elutazás Kecskemét-Budapest-Szfvár-Siófok-Nagykanizsa útvonalon (fel- és leszállási lehetőség) Szlovénián át. Rövid pihenő Trojane festői alpesi településen. Itáliába belépve a trieszti öbölben a Miramare kastély parkjában megcsodálhatjuk 3 ország (Olaszország, Szlovénia, Horvátország) tengerpartját is. A gyönyörű kastélyparkban sétálhatunk, kávézhatunk de mód lesz rövid (kb. 20-25 perc terjedelmű) fakultatív kastélylátogatásra is. Érkezés Lido di Jesolóra az esti órákban, szállás.
2. nap:Reggeli után busszal átmegyünk Punta Sabbioni kikötőjébe. innen privát hajóval panoráma utat teszünk melynek során láthatjuk a várost megvédeni szánt gátrendszer építkezését, a velencei Lido szigetének tenger felőli majd laguna felőli oldalát, a San Servolo, San Lazzaro, Grazia, San Clemente, Guidecca és San Giorgo szigeteket miközben megismerkedhetnek Velence történelmével is. Hajónk még egy félkört ír le a Szent Márk öbölben hogy a vízről is megcsodálhassák a legfőbb látnivalókat. Kikötés után közös sétánkon a Riva degli Schiavonit. a kis majd a nagy Szent Márk teret ismerjük meg. A Mercerie kanyargós utcáin eljutunk a Canale Grandét átívelő Rialto hídig. Ezt követő szabad programunk keretében kb. 30 perces gondolázásra is van mód. A gondolából a Canale Grande szép palotái mellett a hangulatos kis vízi utcák sorával is megismerkedhetnek. Délután ismét hajóra szállunk és újabb szigetekkel ismerkedünk meg. Elsőként az üveggyártásáról világhírű Murano szigetén felkeresünk egy családi tulajdonban levő, ma is működő manufaktúrát. Itt a mester megmutatja milyen technikákkal készülnek a csodás üvegtárgyak majd kedvezményes vásárlásra is mód nyílik. Továbbhajózunk a csipke szigetére, Buranóba. A színes házikókkal, csatornákkal szabdalt utakkal, igazi „olaszos” hangulatú sikátorokkal, terekkel ékes, ma is élő, lakott szigeten a sok fotó elkészítése után jól esik majd egy capuccino. Minderre bő egy óra áll majd rendelkezésre. Végül hajónkkal visszatérünk Punta Sabbioniba majd onnan jesolói szálláshelyünkre.
3. nap:Reggeli után buszunkkal elutazunk a Lido di Jesolótól kb. 40 km-re, szintén az Adria partján fekvő, "kis Velence" néven is ismert Caorle városába. A közel 2000 éves településen megtekintjük a pasztellszínű házikók közti ódon sikátorokat és szép tereket, ellátogatunk a XI. századi Santo Stefano dómba majd kisétálunk a tengerpartra egészen a Madonna dell'Angelo kápolnáig ahonnan látható a városka keleti és nyugati partja is. Rövid szabad program majd innen utunk már hazafelé vezet. Szép élményeink birtokában rövid pihenőkkel az esti órákban érkezünk Magyarországra.

Minimum létszám: 40 fő

Részvételi díj:

Március: 74.900 Ft/fő, 1 ágyas felár 17.600 Ft/fő, fakultatív gondolázás (6 fő/gondola esetén) 25€ helyszínen fizetendő

Május: 78.500 Ft/fő, 1 ágyas felár 17.600 Ft/fő, fakultatív gondolázás (6 fő/gondola esetén) 25€ helyszínen fizetendő

Október: 74.900 Ft/fő, 1 ágyas felár 17.600 Ft/fő, fakultatív gondolázás (6 fő/gondola esetén) 25€ helyszínen fizetendő

Fakultatív belépő a Miramare kastélyba: 6 euro/fő

  Impresszum
 

 

 

 

 

 Idegenforgalmi adó
Lido di Jesolón.

Csak május 1.-szeptember 30. között, csak egyéni vendégeknek (csoportnak számít min. 20 fő min. 3 éjszakára), csak az első 10 éjszakára, csak 10 év felettieknek!

Apartmanban:
1,0 euro/fő/éj

1 csillagos hotelben:
1,0 euro/fő/éj

2 csillagos hotelben:
1,0 euro/fő/éj

3 csillagos hotelben:
1,5 euro/fő/éj

4 csillagos hotelben:
2,0 euro/fő/éj

 

IDE kattintva
FACEBOOK oldalunkról
értesülhet a legfrissebb
híreinkről, akcióinkról!